Ambasada E Zvicres

A jeni gati për punë në ambasadën e Zvicrës në Shkup? Ja si mund të aplikoni

Në emër të Ambasadës së Zvicrës në Shkup, Agjencia Private e Punësimit “MOTIVI” në Shkup identifikon kandidatët më të mirë për pozitën në vijim:

Ambasada aktualisht po kërkon një profesionist shumë të motivuar dhe të aftë për t’iu bashkuar ekipit tonë në pozicionin e ZYRTAR I PROGRAMIT KOMBËTAR (Pjesërisht 50%).

Nën mbikëqyrjen e Shefit/Zëvendës Shefit të Misionit/Bashkëpunimit dhe në koordinim të ngushtë me Sekretariatin Shtetëror të Zvicrës për Migracion (SEM), kandidati i suksesshëm do të ketë përgjegjësinë për zbatimin lokal të politikës së migracionit dhe prioriteteve të Zvicrës në aspektin politik, gjeografik. dhe nivelet tematik si dhe për funksionalizimin e Partneritetit të Migracionit ndërmjet Zvicrës dhe Maqedonisë së Veriut.

Kjo përfshin përgatitjen dhe shoqërimin e dialogut për migracionin, si dhe zhvillimin dhe mbikëqyrjen e një portfoli projekti të SEM në fusha të mundshme si menaxhimi i azilit, të drejtat e njeriut, migrimi i parregullt, trafikimi dhe kthimi.

Përveç kësaj, zyrtari i programit kombëtar është përgjegjës për të siguruar përafrimin dhe mbështetjen për programet e përzgjedhura të lidhura me migracionin të Programit Global për Migrim dhe Zhvendosje të Detyrueshme (GPMFD) dhe projektet e Ndihmës Humanitare të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC).

kariera.mk/swiss

Afati i fundit për aplikim: 22 korrik 2024.

Data e fillimit: 1 tetor 2024.