Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të premte më 14 qershor blihet me 92.6 lekë dhe shitet me

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të enjte më 13 qershor blihet me 92.3 lekë dhe shitet me

Sfidat dhe zgjidhjet e kompanive energjetike në kohë të tranzicionit energjetik

EVN Maqedoni dhe Elektrodistribuimi morën pjesë në forumin e shtatë të energjisë MEF. Një përgjigje

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të mërkurë më 12 qershor blihet me 92.7 lekë dhe shitet me

Azemi: Bizneset s’po gjejnë punëtorë, edhe ne kemi shpirt

Ikja e fuqisë punëtore jashtë vendit ua ka vështirësuar situatën bizneseve të cilat nuk po

Mbi 3.3 mln turistë hynë në Shqipëri në 5 muaj, Kumbaro: 38% më shumë vizitorë në maj

Rreth 974 mijë turistë të huaj kanë vizituar Shqipërinë gjatë muajit maj 2024. Këto janë

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të premte më 7 qershor blihet me 91.7 lekë dhe shitet me

Kosovarët shpenzuan një miliard euro në Shqipëri në vitin 2023

Kryetar i AKB-së, Agim Shahini, ka deklaruar se kosovarët shpenzuan rreth një miliard euro në

ATK: Vlerësohet puna për ngritjen e përmbushjes tatimore dhe menaxhimin e rreziqeve fiskale

Progresi i Administratës Tatimore të Kosovës në mbledhjen e të hyrave tatimore ndër vite, po

Kosova dhe Turqia drejt bashkëpunimit biznesor

Oda Ekonomike e Izmirit dhe Shoqata Kosovare për Arsim kanë organizuar forumin ekonomik “Ditët e