1

Adri dhe Edona rikthejnë hitinë e Mahmut Feratit

Çifti I BBVK2, Adri dhe Iliriana gëzojnë një shoqëri mjaftë të mirë me Edonën.

Daljet e tyre së bashku janë mjaftë të shpeshta.

Dje ata u takuan së bashku dhe rikthyen këngën e Mahmut Feratit- Isha I mërzitur, kjo këngë u këndua shumë gjatë kohës sa ata ishin pjesë e shtëpisë me të famshme kosovare, sa që u shndërrua prap në hit.

Projektet e çiftit pas daljes kanë qenë të shumta, mirëpo edhe Edona ka njoftuar se ka në plan të realizoj një këngë në gjuhen shqipe, madje ka filluar punimet.