Burri

Burri i bllokuar në kanalizim për tre ditë është shpëtuar pasi një grua ia dëgjoi britmat

Një burrë është shpëtuar pasi kaloi tre ditë i bllokuar në rrjetin e kanalizimeve të një qyteti.

Personi i quajtur Antonio, hyri në sistemin e kanalizimit nga një lumë aty pranë dhe vendosi të eksploronte tunelet, por e gjeti veten të humbur.

Në pamundësi për t’u kthyer atje ku hyri, ai përfundimisht pa një dritë të largët që shkëlqente përmes një kapaku të pusetave në një rrugë lart.

Banorët vendas thanë se kanë dëgjuar britmat e dobëta të një burri në zonë, por nuk mund të përcaktonin se nga vinte. Ai thuhet se bërtiti për tre ditë përpara se një grua që kaloi aty pranë të dëgjonte britmat e tij dhe të ishte në gjendje të gjente se ku ishte.

Ajo informoi menjëherë autoritetet dhe Antonio u nxor në mënyrë të sigurt nga kanalizimi. Shpëtimi u zhvillua në qytetin Leon në veriperëndim të Meksikës dhe Antonio u dërgua në një spital aty pranë për një vlerësim mjekësor.

Nuk ka pasur asnjë përditësim të mëtejshëm për gjendjen e tij aktuale shëndetësore.