900 0 1719566208xscreenshot 3 785

Emërohet ambasadori i ri Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë

Nick Abbott është emëruar si ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë. Njoftimi është bërë nga Ambasada Britanike në vendin tonë.  Ai do ta nisë punën në muajin shtator.

“Nick Abbott është emëruar Ambasador i Madhërisë së Tij në Shqipëri. Të gjithë ne në ambasadë mezi presin ta përshëndesin në shtator 2024. Ai ka punuar në Evropë dhe Lindjen e Mesme dhe sjell një përvojë të jashtëzakonshme edhe si Ambasadori i Madhërisë tij në Kosovë”, thuhet në njoftim.