Kembimi Valutor

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të enjte më 27 qershor blihet me 93,2 lekë dhe shitet me 94,2 lekë.

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99,9 lekë dhe shitet me 100,6 e lekë.

Paundi britanik blihet me 117,9 lekë dhe shitet me 1119,0 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 103,7 lekë dhe shitet me 104,7 lekë.