Leku

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të enjte më 4 korrik, blihet me 92.0 lekë dhe shitet me 92.9 lekë

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.5 lekë dhe shitet me 100,5 e lekë.

Paundi britanik blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 118.6 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 102.3 lekë dhe shitet me 103.2 lekë.