Kembimi Valutor 1

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të martë më 9 korrik, blihet me 91.8 lekë dhe shitet me 92.7 lekë.

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.7 lekë dhe shitet me 100,4 e lekë.

Paundi britanik blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 118.7 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 102.2 lekë dhe shitet me 103.2 lekë.