448776074 1223456365703079 1727702881356590232 N 850x638

Komisioni për Punë të Jashtme dhe ai për Integrim Evropian, takojnë deputetët e Parlamentit Bavarez

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë dhe Komisioni për Integrim Evropian, janë takuar me delegacionin e deputetëve të Parlamentit Bavarez të Republikës së Gjermanisë, raporton Ekonomia Online.

Nga ky takim, mediat janë lejuar të marrin vetëm pamje.