Kuvendi 780x439

Kuvendi i Shqipërisë mban një minutë heshtje për Ismail Kadarenë

Seanca plenare në Kuvendin e Shqipërisë nisi me një minutë heshtje për nder të shkrimtarit të madh Ismail Kadare.

Ai cili u nda nga jeta më 1 korrik, ndërsa u përcoll për në banesën e fundit, dy ditë më pas, më 3 korrik.

Gjithashtu Kryetarja e Kuvendit uroi dhe SHBA për ditën e Pavarësisë.
“Krenarë për aleancën me SHBA” tha Nikolla.