Qepet Onions

Lëngu i qepës dhe vetitë kurative

Lëngu i qepës është i pasur në minerale, enzima dhe mikropërbërës shumë aktivë, të cilët së bashku veprojnë në organizëm:
– Kundër anemisë
– Kundër paraziteve
– Kundër inflamacionit
– Kundër kancerit të stomakut, gjirit dhe prostatit
Kundër hiperglicemise dhe kolesterolit të lartë
– Dhe kundër rënies së flokëve

Nëse vendosni lëngun e qepës dy herë në javë në lëkurën e kokës, mund të shihni rritje të mahnitshme të flokut brenda dy muajve. Dhe për më tepër – me kosto shumë të ulët.

Gjithsesi, si në çdo rast edhe me lëngun e qepës nuk duhet ekzagjeruar pasi është një përbërje shumë e fuqishme.