Screenshot 12 6 780x439

Një burrë e shndërroi kamionin e tij në një “makinë peshkaqen”

Keni dëgjuar për “peshkaqen tokësor”? Nëse jo, ja ku e keni një të tillë.

Madje bëhet fjalë për një Chevy të shndërruar në një “makinë peshkaqeni”.

Ai i ngjan lodrave të çuditshme me të cilat luajnë fëmijët, ky krijim i përmasave reale dhe i gatshëm për rrugë është bërë një mrekulli tërheqëse.

Ndërtimi përfshin veçori të shumta të çuditshme, përfshirë një kufizim të improvizuar pasagjerësh në vend të rripave të sigurimit dhe një sistem kamerash për të kompensuar dukshmërinë e kufizuar të shoferit.

Dizajni i “makinës peshkaqen” duket më shumë i çuditshëm sesa praktik, por sigurisht që është një spektakël në vete.

Dhe njeriu kryesor është Kurt, një njeri me një lidhje të thellë me botën detare.

I ardhur nga një familje ku babai i tij riparonte varkat, udhëtimi i Kurtit për të krijuar këtë automjet unik filloi kur ai fitoi një varkë të dëmtuar.

Më vonë, ai bleu një kamion të vjetër Chevy dhe, në një moment frymëzimi ndërsa varka ishte ngritur në garazhin e tij, vendosi t’i bashkonte të dyja.