Planets G1db2799c0 640

Prapavija e Saturnit: Ç’ndryshimesh do të sjellë në jetën tënde?

Prapavija e Saturnit do të nisë në Ujor më 30 qershor 2024 dhe sjell ndryshime të mëdha në aspektin astrologjik, duke prekur çdo fushë të jetës tënde.

Dashuria, karriera, marrëdhëniet, shëndeti dhe financat do të hyjnë në një cikël të ri, të ndikuara nga një planet i cili risjell shpeshherë çështjet e vjetra dhe të pazgjidhura.

Kjo lëvizje e Saturnit lidhet me karmën, drejtësinë dhe punën. Praktikisht, njerëzit që të kanë lënduar do të përballen me probleme.

Prapavija e Saturnit do të nxjerrë në dritë çështje të shumta të pazgjidhura dhe është momenti që të mësosh nga gabimet që ke bërë, për ngjarjet që kanë ndodhur ose do të ndodhin.

GettyImages

Si do të ndikojë kjo ngjarje qiellore në të gjitha aspektet?

Në dashuri dhe marrëdhënie – Prapavija e Saturnit sjell një ndikim të jashtëzakonshëm në jetën tënde personale. Nëse po përballesh me një divorc, i cili prej kohësh ka qenë pezull, do të mund të zgjidhet si çështje. Ndërsa njerëzit që po përballen me probleme në jetën romantike dhe martesat e tyre, do të mund ta kalojnë si periudhë dhe të ndërtojnë një raport më të shëndetshëm. E gjitha lidhet me mbështetjen dhe dashurinë e njerëzve.

Karriera – Mund të kesh një ngritje në detyrë, ose shpërblim. Nëse ke një problem në karrierë apo punën tënde, më në fund do të mund të shohësh më shumë mundësi dhe do të mund ta zgjidhësh njëherë e mirë. Mundësi të reja po shfaqen para teje.

Financat – Në çështjen e parave dhe financave, mund të mos jetë një moment shumë i mirë për shpenzime të shumta, ndaj bëj kujdes me blerjet impulsive, citon Anabel.

Shëndeti – Është një moment relaksi për njerëzit që janë hasur me sfida shëndetësore për një kohë të gjatë. Por nga ana tjetër, duhet të kesh kujdes dhe të nxjerrësh leksione të vyera, për t’u kujdesur më shumë për veten dhe shëndetin tënd.