39e83d715b5dd098a2a72bd86de575eb L 1527073228 3036387

Pse është më mirë të jeni beqar?

Të qenit në lidhje është një rrugëtim, të cilin vendos ta kalosh së bashku me dikë tjetër dhe është gjëja kryesore për secilën gjini që ta ketë dikë në krah.

Por ekzistojnë disa arsyeje se pse është më mirë të jeni beqar.

Së pari keni kohë t’i kushtoni vetës më shumë, të zbuloni gjëra të reja të cilat iu pëlqejnë, të njoftoheni me njerëz të rinj, të shijoni kohën vetëm, të kurseni më shumë para etj, transmeton Klan Kosova.

Të gjitha këto gjëra nuk mund të bëhen njësoj po të kishit partner, dhe siç dihet kur krijon një lumturi individuale ajo është e pathyeshme.