900 0 1718716289xsali Berisha Okok 1024x605 178

Shtyhet seanca në Gjykatën e Lartë, Sali Berisha kërkon përjashtimin e trupës gjyqësore

Gjykata e Lartë ka shtyrë për në 16 korrik seancën ndaj Sali Berishës, pasi ai ka kërkuar përjashtimin e trupës gjyqësore.

Burime për gazetarin e A2 CNN, Armand Bajrami, pranë Gjykatës së Lartë konfirmojnë se Berisha dhe Malltezi kanë kërkuar dorëheqjen nga çështja të trupës gjyqësore, që përbëhej nga gjyqtarët Ilir Panda, Sokol Binaj dhe Sandër Simoni.