Zhduket 780x439

Zhduket një vajzë në Lipjan, policia nis hetimet

Policia e Kosovës ka njoftuar se një vajzë është zhdukur në fshatin Konjuh të Lipjanit. Zhdukjen e saj e ka njoftuar babi i viktimës në polici.

“Një mashkull kosovar, ka raportuar se  vajza e tij e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj”, ka njoftuar policia.

Rasti është duke vazhduar të hetohet.