Woman 1 850x567

7 këshilla si ta bëni për vete një femër

Pas revolucionit feminist, femrat kanë vendosur te tjera rregulla sa i takon dashurisë se tyre me seksin tjetër, te cilët tashme te privuar nga ndjenja e te qenurit të sigurt, janë gjithashtu të çorientuar në realitetin e sotëm, përballë dëshirave të femrave, qe nga ana e tyre enden gjithashtu ndërmjet dëshirës për te qene te kërkuara dhe nevojës për me shumë siguri.

EO ju sjell 7 këshilla si një burrë do të bëjë më lehtë për vete një vajzë apo grua:

1. Dallohu prej të tjerëve

E rëndësishme është qe ne çdo moment te kesh mundësi për te shfaqur origjinalitetin tënd. Një njeri qe ka një pasuri te brendshme është shume tërheqës, veçanërisht ne një shoqëri klishesh dhe uniformiteti. Por për t’ia arritur qëllimit, duhet te jesh ne gjendje qe kësaj t’i japësh vlere. Për këtë tento te shkosh kundër rrymës, te evidentosh ndonjë talent tendin, një hoby, apo pasion qe te dallon prej te tjerëve.

2. Përmirëso sharmin tënd

Sharmi është një tersi elementesh te cilët lidhen ne radhe te pare me personalitetin. Është një lloj autoriteti personal dhe natyral për secilin. Sa me shume rrit vlerat e tua, aq me shume ke rritur edhe sharmin tënd. Për këtë rekomandohet qe ne evente te veçanta te krijosh mundësitë qe te biesh ne sy, pse jo, te shkëlqesh. Nëse din te kërcesh, ftoje te te shoqëroje njërën prej te ftuarave te tjera.

3. Praktiko taktika shoqërizuese

Ideja për te frekuentuar se pari femrat, është mënyra me e mire për te njohur universin femëror. E rëndësishme është qe për to, pike se pari je një mik i mire, përpara se te jesh një partner i mire. Për një femër është shume rëndësishme qe te ndjehet e vlerësuar.

4. Ji empatik

Me fjale te tjera aftësinë për te hyre dhe kuptuar emocionet e te tjerëve. Për këtë, kujdes me veprimet te tipit altruist, vëmendjen ndaj personave ne vështirësi, pse jo anëtarësohu edhe ne ndonjë organizate bamirësie.

5. Kultivo ndjenjën e ndjeshmërisë

Të tregohesh se je i lumtur ne shoqërinë e saj është një fillim i mbare ne prag te natës romantike. Emocioni është element themelor i komunikimit. Për këtë arsye, ndaj me te momente emocionale, duke treguar njëkohësisht edhe anën tende te ndjeshme. Kjo do te te japë shume pike.

6. Çlirohu prej paragjykimeve

Për meshkujt ekzistojnë ende paragjykime, sikurse edhe për femrat, si psh frika për tu lidhur dhe përkushtuar lidhjes, mungesa e pjekurisë ne vlerësimin e një lidhjeje, qëndrimi ndaj seksit, ndaj idesë se ndryshimit te partneres. Këto paragjykime mund te jene negative dhe ne një marrëdhënie mund te krijojnë edhe tensione te panevojshme. Pra ne këtë rast, është e këshillueshme përpilimi i një liste me cilësitë me te mira te universit femëror.

7. Kujdesu më shumë për profilin tënd

…për shijet e tua, që nga ato kulinare, e deri tek mënyra e te shkruarit të mesazheve, të cilat ndryshe nga ato te 18-vjeçarëve, duhet që së paku të jenë pa gabime ortografike. Mos harro, merru edhe me pak sport. Ai mashkull që kujdeset për veten e tij, kujdeset edhe për partneren.