Angela Aggeler 1130x635 1 780x439

Aggeler uron Qeverinë e re: Pres të vazhdojmë partneritetin

Ambasadorja amerikane në Shkup, Angela Aggeler, ka dërguar urim për formimin e Qeverisë së re.

Ajo në rrjetin social X, shkruan se pret me padurim të vazhdojë bashkëpunimin për forcimin e sundimit të së drejtës.

“Derisa kryeministri dhe kabineti i tij marrin funksionet, me padurim pres të vazhdojmë bashkëpunimin për fordimin e sundimit të së drejtës, përmirësimin e zhvillimit ekonomik, energjetik dhe infrastrukturor, strukturave sociale dhe lëvizjen e vendit në rrugën euro-atlantike”, ka shkruar Aggeler.

Ndryshe, Qeveria e re e RMV-së u votua mbrëmë me 77 vota “për”.