1

Dardan Krivaqa alivanoset gjatë seancës së rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit (VIDEO)

Dardan Krivaqa në seancën e sotme të rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit është alivanosur.

Ekipi i Klan Kosovës ishte aty dhe atij menjëherë i ishte dhënë ndihma mjekësore dhe seanca ka vazhduar.

Ndër tjera, në seancë ndodhi një debat mes babait të Marigona Osmanit dhe avokatit të Dardan Krivaqës.

Krivaqa sot kishte deklaruar se ai dhe e ndjera ishin përdorues të substancave narkotike.