449754288 1014908693327003 2007594771540130390 N 780x439

Dita e Pavarësisë së SHBA-së, Osmani: Populli i Kosovës feston krahas popullit amerikan

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka uruar popullin amerikan në 248-vjetorin e pavarësisë së SHBA-së.

Osmani, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se aleanca mes Kosovës dhe SHBA-së do t’i mbijetojë kohës dhe sfidave.

“Sot, populli i Kosovës feston krahas popullit amerikan. Sot, kujtojmë vlerat e idealet mbi të cilat janë ndërtuar Shtetet e Bashkuara dhe aleanca jonë e fuqishme!”, ka shkruar Osmani.