Gabimet Q Euml Ju D Euml Mtojn Euml Sh Euml Ndetin Gjat Euml Dimrit Hd 780x439

Ik një i burgosur nga burgu i Smrekonicës, suspendohet një oficer

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se i dënuari F. H. është larguar nga Qendra Korrektuese e Smrekonicës, institucion i tipit të hapur.

Në njoftim thuhet se i dënuari ishte gjithashtu përfitues i vikendit dhe se herën e fundit që ka shfrytëzuar vikendin ishte nga data 01 deri më 03 të këtij muaji.

“Për largimin e tij nga institucioni është përgatitur letërrreshtimi dhe është njoftuar edhe policia”, thuhet në njoftim.

Lidhur me rastin, deri në përfundim të hetimeve, është suspenduar oficeri i dhomës së vëzhgimit, F.R.