Trere

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të martë më 2 korrik, blihet me 92.7 lekë dhe shitet me 93.6 lekë.

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.9 lekë dhe shitet me 100,5 e lekë.

Paundi britanik blihet me 117.3 lekë dhe shitet me 118.3 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 102.5 lekë dhe shitet me 103.7 lekë.