Valut

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.8 lekë dhe shitet me 100,5 lekë.

Paundi britanik blihet me 118 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 102.2 lekë dhe shitet me 103.2 lekë.