Ehat Miftaraj

Ky është i riu që u therr me thikë dhe u hodh nga vetura në qendër të Prizrenit

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmë pas mësnatës në lagjen ‘Badezhderhane’ afër Piceria Linda në Prizren, raporton gazeta10.

Një person është është therrur me thik nga persona të panjohur.

Gazeta10 mëson se viktima është Auron Thaçi. Sipas burimeve të Gazeta10, viktima pas therrjes me thik është hedhur nga vetura në qëndër të Prizrenit.

Sipas mjekëve gjendja e tij është e rëndë për shkak të humbjes së madhe të gjakut.