Zhduket 1 1 780x439

Zhduket një grua nga Podujeva

Ankuesi kosovar ka raportuar në polici zhdukjen e një gruaje nga Podujeva. Sipas njoftimit të marrë më 4 korrik 2024, rreth orës 12:30, viktima ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Policia e Kosovës është në kërkim të viktimës dhe ka nisur hetimet për të zbuluar vendndodhjen e saj.

Detaje të mëtejshme nuk janë dhënë ende, ndërsa autoritetet bëjnë thirrje për çdo informatë që mund të ndihmojë në gjetjen e saj.