20240708095755 Big 730x400 79

Zjarri kaploi një objekt në Krushevicë të Rosomanit

Një zjarr kaploi një objekt në fshatin Krushevicë të Rosomanit, ndërsa nga Ekipi Territorial Zjarrfikës Kavadar thonë se në teren janë gjashtë zjarrfikës me katër automjete.

Deri më tani nuk mund të japin më shumë hollësi për zjarrin, por theksojnë se pasi kishin pranuar denoncimin për zjarrin, menjëherë kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe po bëjnë maksimum nga ajo çka mund të bëhet në kushte të tilla.