7447 1

Doni një shtëpi moderne, mobilojeni kështu

Modelet e guximshme dhe spërkatjet e ngjyrave sjellin vitet 1960 në jetë – në plot hapësira të shtëpive ose edhe zyrave nëpër botë.

Ndonëse ky mobilim i përket viteve të më hershme, është kthyer sërish, fuqishëm – madje këto pamje janë edhe shumë moderne, transmeton Klan Kosova.

Nëse po bëni plane për mobilje të reja, por nuk keni ide, atëherë konsideroni idetë e mëposhtme.