Img 2277

Gjendet shëndosh e mirë 13 vjeçarja, Aulona Kurti

Është gjetur 13 vjeçarja Aulona Kurti ishte zhdukur që nga dita e hënë.

Lajmin e kanë konfirmuar familjarë të të miturës.
Ata i kanë falënderuar Policinë e Kosovës dhe mediat për angazhimin që familjarja e tij të gjendet.

Babai i vajzës, Gëzim Kurti tha se vajza është gjetur dhe është shëndoshë e mirë.