97708b01 C8a2 482d 8a4c 7a2641774fd9 780x439

Hoxha viziton njësitet policore në Jarinje, Leposaviq, Bërnjak dhe në Banjskë ku u vra Afrim Bunjaku

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha së bashku me zëvendësdrejtorin e përgjithshëm Fehmi HOTI dhe Atasheun Kimberly Riffe, DOJ-ICITAP pranë Ambasadës Amerikane vizituan veriun e vendit, gjegjësisht njësitet policore të Policisë Kufitare dhe ata të rendit publik në Jarinje, Leposaviq, Bërnjak dhe në Banjskë ku më 24 Shtator 2023 u vra rreshteri Afrim Bunjaku.

Sipas një njoftimi për media bëhet e ditur se Hoxha bisedoi me zyrtarët policor të cilët ishin në kryerje të detyrave, duke u interesuar për gjendjen e përgjithshme, sfidat, vështirësitë dhe realizimin e detyrave dhe aktiviteteve policore në atë pjesë të vendit.

“Ndër të tjera, në takimet me zyrtarët policorë, drejtori i përgëzoi ata për punën e angazhimin në kryerje të detyrave duke ofruar siguri për të gjithë pa dallime etnike dhe sundim të rendit e ligjit”, thuhet në njoftim.

Tutje në njoftim bëhet e ditur se delegacioni nga Prishtina, u prit edhe nga zëvendësdrejtori i drejtorisë rajonale policore në Mitrovicën veriore, Veton Elshani, i cili njoftoj eprorët e PK-së rreth gjendjes së përgjithshme të sigurisë në veri të vendit.

Ndërkaq, drejtori i Përgjithshëm i Policisë me bashkëpunëtor vizitoi dhe vuri kurorë me lule, në vendin e rënies së heroit të Kosovës Enver Zumberit.