Tayna 1 780x439

Kënga “Si Ai” e Taynës rikthehet në të gjitha platformat e po ashtu edhe në YouTube

Reperja e njohur, Tayna, ka njoftuar se kënga “Si Ai” është ri-publikuar në të gjitha platformat, përfshirë edhe në YouTube.

Kënga, sekuencat e së cilës u bënë virale në platformën e TikTok-ut, më në fund është rikthyer në platformat digjitale, pasi u fshi javë më parë nga ish menaxheri i saj.

Pas përplasjeve të shumta në rrjetet sociale, reperja dhe ish-menaxheri i saj njoftuan dy javë më parë se kanë shkëputur përfundimisht bashkëpunimin e tyre, duke u pajtuar që “secili të vazhdojë tutje pa pengesa”.

Tani pas dy javësh, artistja ri-publikoi hitin e saj në të gjitha platformat sikurse Spotify dhe po ashtu edhe në kanalin e saj në YouTube.

Kënga me klip ka grumbulluar qindra mijëra klikime në vetëm pak orë.

Foto: Tayna / Instagram