Kusari Rexha Scaled 1 850x566

Kusari dhe Rexha mbajnë konferencë për media

Kryetari i Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës, Xhemajl Rexha, dhe juristja e medias, Flutura Kusari mbajnë konferencë për media.

Konferenca do të mbahet nga ora 09:30.