Fsk Ok 600x360 1

Sot diplomojnë kadetët e FSK-së

Sot ushtrisë së Kosovës do t’i shtohen edhe një numër i ushtarëve.

Nga ora 09:45 do të nis ceremonia e betimit të kadetëve të gjeneratës së 2024-tës, të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Aty, do të marrin pjesë drejtuesit e Ministrisë së Mbrojtjes dhe të FSK-së.

Ky organizim mbahet në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.