Screenshot 9 7 780x439

Këto janë ‘veturat më të mira, tani të harruara’ gjermane – të cilat pushtuan kopertinat e revistave të automobilave gjatë viteve 2000

Fillimi i viteve 2000 na dha shumë makina interesante nga Gjermania nga të cilat kompanitë prodhuese fituan para të mëdha.

Siç edhe dihet, ato përveç parave të mëdha, kanë bërë kompanitë e famshme.

Gjithashtu, ato kanë “pushtuar” vazhdimisht edhe kopertinat e revistave të automobilave.

Ajo që i bënte këto makina të dëshirueshme nuk kishte të bënte gjithmonë me dimensionin e vetëm të performancës.

Ndonjëherë ishte një ngjyrë specifike e bojës, një detaj që kap karakterin e epokës së automobilave, apo edhe thjesht një pjesë e veçantë.

2000 Porsche 911 Millennium Edition
2002 BMW 330Ci Clubsport
2006 BMW 320SI
2003-2006 BMW E46 330i ZHP
2006 Audi B7 S4 25 Quattro
2002 Audi TT ALMS
2003-2005 Audi A3 Sportback 3.2 VR6 Quattro
2007 Volkswagen GTI dhe GLI Fahrenheit Edition
2003 Volkswagen GTI
2014 Volkswagen Beetle GSR