Screenshot 18 1 780x439

Ky autobus i vjetër dhe i lënë pas dore tanimë ka filluar “një jetë të re”

Në vitin 2016, një tifoz i Porsche shpëtoi një Gillig Model 590H të vjetër të vitit 1963 nga një jetë drejt neglizhencës dhe kalbjes.

U deshën pesë vjet, por autobusi u kthye si një kopje fantastike e transportuesit të famshëm “Buster”.

Dhe ai është një nga konvertimet më të bukura të autobusit që do të shihni, dhe për herë të parë erdhi në vëmendje kur ishte në shitje.

Bëhet fjalë për autorin Jerry Peters është entuziast i makinave që shumë prej nesh do të ishin nëse do të kishim para.