Screenshot 10 780x439

Pamje nga një “mosmarrëveshje” midis një Subaru dhe një Mazda e cila përfundon me përplasje

Shumë bëjnë gjëra të rrezikshme pas timonit, por kontrolli i frenave është veprimi më i shpeshtë prej tyre.

E ky veprim në autostradë është edhe më i rrezikshëm, pasi shpejtësitë e larta e rrisin mundësinë e pasojave kërcënuese për jetën.

Pamjet e një aksidenti të fundit në Queensland të Australisë tregojnë se ai mund të kishte shkuar shumë më keq.

Kamerat kapën pamjet e një “mosmarrëveshjeje” midis një Subaru Outback dhe një Mazda3 në korsinë e djathtë.

Shoferi i Mazda-s detyrohet të përplaste frenat për të shmangur një përplasje.

Pastaj ai përmbyset në tjetrën anë dhe humb kontrollin e veturës.

Fatmirësisht, nga pamjet duket se nuk ka të lënduar.