Screenshot 3 10 780x439

WhatsApp po punon në një veçori të re të dobishme për bisedat në grupe

Nëse jeni duke përdorur WhatsApp, ka shumë mundësi që në të ardhmen të merrni një veçori të re që do të bëjë të mundur që fotot t’i bashkëngjiten ngjarjeve të ardhshme në grupe.

Informacioni vjen direkt nga WABetaInfo, i cili gjithashtu raporton se kjo veçori e re është duke u vendosur në versionin beta të WhatsApp, megjithëse duket se është në fazat e hershme të zhvillimit, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi.

Për shkak se funksioni i ri nuk është ende gati për testim, nuk ka gjasa që ata që janë të regjistruar në programin WhatsApp beta ta marrin atë edhe pas përditësimit në versionin më të fundit të aplikacionit.

Sidoqoftë, një pamje paraprake e veçorisë është ofruar nga WABetaInfo.

Është e rëndësishme të përmendet se ju duhet të jeni admini i atij grupi në mënyrë që të jeni në gjendje të vendosni një foto për një ngjarje të ardhshme.

Kjo thuhet se e bën më të lehtë të kujtosh një ngjarje dhe ofron një përvojë të përgjithshme shumë më tërheqëse për anëtarët e grupeve.